Feed on
Posts
Comments

April 2009

Jeg har vært litt slapp i oppdateringer her på sykkelbloggen. Det har vel flere årsaker, men det har blitt mye sykling.
April måned har vært fin, og det har blitt 906 km fordelt på 18 turer. Jeg synes det er ganske bra. Noen synes kanskje det er litt mye.
Det har blitt færre aleneturer. Heidi har vært med på halvparten av turene, det er jeg kjempeglad for. Heidi er sprek, og har et jevnt og godt tempo. Vi forsøker å samarbeide for å gjøre turen mere behagelig, men jeg har en tendes til å være litt urolig, så det er ofte jeg ligger bak og lar Heidi dra.
Spinninga i vinter har medført et lite prosjekt sammen med et par sykkelkompiser. Prosjektet har som mål å delta i Randsfjorden Rundt 30. mai og fullføre hederlig. Vi prøver å tromme sammen noen som er passe spreke og noen som er sprekere og villige til jobbe litt for oss.
Hvordan dette går er jeg usikker på. Jeg har visst noen betenkeligheter fortsatt, men får bli med på noen treningsturer framover for å se hvordan formen er.

Det endte forresten helt plutselig opp med en ny racer rett etter påske. Ny sykkelDet var en tilfeldighet som gjorde at jeg fikk øye på den påskeaften formiddag. Da stod den skinnende i butikken og sa den ville bli min. Det er faktisk forskjell på sykkel og sykkel, og den nye virker mere stabil og behagelig for meg. Hittil har jeg bare gode erfaringer.
Jeg var heldig å få bli med 3 spreke damer på Søndre Randsfjorden Rundt en lørdag, og formen føltes så bra, at jeg like godt tok hele runden. Det ble litt tøfft med motvind sørover fra Fluberg, men det ga meg en liten pekepinn om hva jeg klarer på egenhånd.

Ellers er det de samme gamle rutene som går igjen og igjen, så da blir det liksom gjentakelser også på bildefronten, men noe er jo beskrivende for sesongen, og jeg har lagt noen bilder i album her, og bildene får tale for seg.

One Response to “April 2009”

  1. Nydelig sykkel! Jeg vurderte Bianchi selv, men endte opp med en fin Fuji Team Pro fra 2006.

    Vurderer også Randsfjorden Rundt men det er jo et langt ritt. Lykke til!