Feed on
Posts
Comments

Gjøvik-Trevatna-Hjem

Turer jeg har prøvekjørt tidligere, drar jeg gjerne Heidi med på.  For begge er det litt rart å tenke på å sykle fra Gjøvik og hjem. Hadde noen sagt dette for 3-4 år siden, hadde jeg nok ønsket dem ‘god bedring’. Uansett tok vi toget til Gjøvik, en liten kafetur sammen med Bjørn og så bar det av gårde gjennom bygatene i retning Hunndalen og Raufoss. Flatt, men jevn stigning.

Idyllisk rasteplass med elv og bru

Idyllisk rasteplass med elv og bru

Fra Raufoss opp mot Trevatna er det litt større utfordring og bakkene kan synes uendelige, men med tålmodighet og litt trøkk går det helt greit. I området ved Trevatna har vi vært utallige ganger, så det var moro å komme  fra denne retningen. Koselig matpause med elv og bru og idyll. Deretter nedover forbi Skrankefoss før den siste veeldig bratte utforkjøringa ned mot Fall. Fra Fall og hjem var det plankekjøring på kjente veier. 74 km

Comments are closed.