Feed on
Posts
Comments

Når termometeret begynner å vise røde tall, rettes oppmerksomheten fort mot asfalten. Er den isfri, sølete, mye grus osv. På mine trakter har det vært en god vinter uten glatte veier.  Jeg tror ikke veien langs fjorden er strødd en eneste gang i vinter. For en som har landeveissykkel er dette oppløftende.

Etter en rekognoseringstur med bil, tok jeg sjansen på en tur den 13. mars. Det var litt kaldt i lufta, så jeg fikk handlet meg overtrekk til skoa. Det var smart! Fikk en veldig behagelig sykkelstart nordover langs fjorden den lørdagen.  For sikkerhets skyld brukte jeg hybriden med Racing Ralph. Det er litt tungt på asfalt. Søndagen derpå var tildelt skia, men det var heller en ubehagelig opplevelse på holka i skispora.

Dermed havna skia i bakleksa, og det har blitt sykkeltur lørdag og søndag de påfølgende helgene. 96 km på asfalten denne helga, og hittil i mars har jeg sykla lenger enn på samme tidspunkt de 2 forrige åra. 2 turer er på landeveisen, og det er bare herlig.  Dette lover jo bra.

13. mars 2010

13. mars 2010

Det store spørsmålet er hvor lange løp det ‘løse’ kragebeinet (kleshengeren) holder uten å bølle. Randsfjorden Rundt er aktuelt i år også, og jeg er påmeldt Lillehammer-Oslo. Hittil viser det seg å holde nær 3 timer, dog i rolig tempo. Hva skjer med litt mere fres over 5-6-7 timer.

Comments are closed.