Feed on
Posts
Comments

Langs fjorden med Elgen

Dagen i dag startet med skyfri himmel, sol og minus 10C. Med bare regnvær i værmeldingene for påskedagene, er det naturlig at sykkeltur etter jobben ble lansert som tema. Jeg er heldig,  for kollegaene er alle (vi er 4 i alt) ivrige syklister, så sykkelprat er ikke noe ego-pes, det handler mere om å komme til orde. Moro er det derfor at Rune sendte meg en sms rett etter jobb,  med spørsmål om vær og føreforhold på mine kanter (skyet, pluss 3C, lite vind, noe trafikk). Noen smser fram og tilbake,  og før jeg visste ordet av det, stod han på trappa med sin nyervervede Fuji carbon landeveissykkel. Den hadde han kun prøvekjørt 5 km sist høst, så han var spent på litt lengre tur. Heidi slengte seg med på øyeblikks varsel og vi dura av gårde nordover.

Elgens_sykkelblogg

Rune har mange sesonger på terrengsykkel og om vinteren er det ski som gjelder. Kroppen hans får ikke mye fred. Han er altså i habil sykkelform. Det fikk jeg erfare, da han trøkka til i de bakkene som vi møtte på vår vei. Han var så positiv til landeveisen at sykkelgleden gløda nordover og hjem igjen. En fin tur som Heidi og jeg håper kan gjentas under litt varmere forhold. Da skal vi dra på litt distansemessig også. Ellers var det artig at han takket ja til bæreposer på den 200 meter lange transportetappen ned til asfalten.

Rune har egen sykkelblogg og det ligger RSS-feed her på bloggen. Mye rart å lese der, anbefales!

Comments are closed.