Feed on
Posts
Comments

1000km passert i 2010

Med en Søndre Randsfjorden Rundt tur passerte jeg i dag 1000 km for inneværende sesong. Det er en økning siden forrige året.  Heidi har nådd 650 km, så hun stiller sterkt i år. Turen i dag startet relativt optimistisk, men fikk en liten knekk etter 10 km. Det var sur motvind og lite sol. Etter en liten peptalk, valgte vi å fortsette til Jevnaker for så å ta avgjørelsen når vi var der. En tur innom Esso’n en bolle og så var vi like blide og satte kursen mot vestsida av Randsfjorden.

Ferja på feil side

Oppdaga til vår forskrekkelse at vi hadde i underkant av en time til første ferjeavgang og dit var det 34 km. Med medvind skjønte vi plutselig at vi kunne rekke det, men fordi det var en søndagstur ønsket vi ikke å stresse. Ergerlig var det likevel da vi så ferja legge ut 300 meter i fra oss. Det ble litt mat og så tok vi en svingom til Bjoneroa for å korte ventetida og holde beina litt varme. Skikkelig motvind fra Horn og hjem. Begge har slitt med litt vonde bein etter å ha blitt forledet til lett jogging i Viggaløpet i går, men vi tror at sykkelturen har vært god medisin.

Ellers har kollega Rune (Elgen, som det er linket til i RSS’en) satt fyr på alle kollegaene. og fått oss til å bruke GPS og Endomondo. Han har danna «teamRUS», som kan følges fra høyremargen på bloggen her. Endomondo er morsomt og inspirerende. Enkelt og sette opp, enkelt å bruke.

Comments are closed.