Feed on
Posts
Comments

Randsfjorden Rundt 2009

Det ble sånn at torsdagen før Randsfjorden Rundt ‘løsnet’ det. Ettersom en gjeng fra Kloppa OffroadKlubb samlet seg til start i trimklassen, fant jeg ut at her kunne jeg også bli med. Sammen med kjente og ukjente stilte jeg til start, og klarte faktisk det som jeg så på som den største bøygen – motbakkene de første km fra start.

Opp fra Brandbu sammen KORKerne Bildet lånt www.hck.no

Følte at jeg hadde full kontroll der jeg lå litt bak i feltet. Helt til etter ca 55 km, da ramla kjedet av. Urutinert som jeg, måtte jeg stoppe og legge det på igjen. Heldigvis ventet Britt og Britt på meg. Britt Hvinden gjorde en kjempejobb og vi klarte å ta igjen feltet ved matstasjon på Bjoneroa. Etter dette gikk det på skinner i ca 35 km – da skjedde det igjen, kjedet av, jeg stoppet i 15-20 sekunder og da var det ingen som hørte mine litt skamfulle, spede rop. Forsøkte å ta de igjen, men det klarte jeg ikke. Måtte derfor sykle alene de neste 25 km. Ble forbikjørt av et par klubblag, men klarte ikke å henge på f.eks. HCK som tok meg igjen i bakkene opp fra Fluberg Bru. Mellom Hov og Fall tok jeg innpå et par syklister som holdt jevnt fint tempo. Disse hang jeg på sammen med en annen syklist i 45 km, til vi skilte lag i Røykenvik. De var ikke med i rittet! Da var det bare sjarmøretappen igjen og inn på 5:17. Kork-gjengen kom inn på 4:54, så det de 15-20 sekundene ‘kosta’ meg 23 minutter til slutt. Jeg var superfornøyd med min tid i mål, ettersom jeg dør rittet hadde sagt at alt under 6 timer er en seier, men etter noen timer ble ergrelsen litt stor. Uansett en tur som frister til gjentakelse, og jeg anbefaler dette rittet for andre tur-syklister i alle aldre. 

Comments are closed.