Feed on
Posts
Comments

Nordmarka Rundt

Tverrsjøen er idyllisk

Tverrsjøen er idyllisk

En rundtur i Nordmarka, til forskjell fra Nordmarka på langs har fristet lenge. Derfor rigga jeg meg opp for skogstur med start og mål ved Mylla.
Turen gikk innover mot Tverrsjøen og videre derfra mot Øyangen om Sinnerdalen og Mosjøen. Et vakkert midtsommerlandskap, men på trillestiene kunne jeg nok ha ønsket meg demper på hybriden. Ved Øyangen møtte jeg en hel bråte løpere som antakelig deltok i Øyangen Rundt, i hvert fall møtte jeg dem igjen på andre siden før jeg tok av mot trillestien til Storflåtan. Heretter bygde det seg opp mørke skyer, og jeg hørte tordenbraka i det fjerne. Var heldig og tørr via Hauken, Svarten og trillestien fra Langlia. Vørterøl på Kikut, og snudde nordover igjen forbi Sandungen, Hakkloa, Daltyven mot Gjerdingsdammen. Etter trillestien her ble det bare kaldere og kaldere og plutselig plaska det ned, samtidig som lynet blinka skremmende nært. Våt som en kråke kom jeg meg fram, og jeg var kjempefornøyd med en vel 80 km’s tur en lørdag i juni.

Comments are closed.