Feed on
Posts
Comments

Nordsjøruten12511 kilometer seinere, sitter jeg i sofaen og kikker ut på litt småregn og vind. I går stod Søndre Randsfjorden Rundt på planen, og den ble gjennomført i 12C og mye nordavind. Da er det ganske greit å slappe av inne.
I «Mine logger» er hver eneste tur skrevet ned. I tillegg ligger alle turene mine på Endomondo. I april 2011 investerte jeg i en Garmin Edge 800, som jeg logger turene mine med. Jeg opplever at tracking blir mer pålitelig på den måten. Samtidig har jeg hatt stor glede av mulighetene for navigasjon. Rota litt i starten med den, men etterhvert skjønte jeg hvordan, og jeg «fant stier der andre gikk vill». Jeg anbefaler turer i nærområdet for å bli fortrolig med navigasjonen.
På denne måten, har det blitt mye tracking, logging og lite blogging.
Jeg liker godt å sykle, men jeg liker ikke å ha meldt meg på tur-ritt lang tid forveien. Nå sitter jeg og gruer for Vätternrundan om to uker. Det krever litt for mye oppmerksomhet og planlagt aktivitet for meg. Jeg ser fram til det er over, og jeg kan bli solskinnssklist igjen.

Comments are closed.